Ga direct naar de content
PON - Werken Als Autotechnicus logo

Maak als Autotechnicus méér carrière bij Audi

Kom langs en ontdek jouw hightech toekomst

Meer toekomst: jij blijft je ontwikkelen

“Je kunt doorgroeien tot aan Audi Sport”

VIDEO - Ontdek waarom Marcel en Michel zo enthousiast zijn over werken bij Audi

Dit is wat jij krijgt

Toekomstbestendige loopbaan

Altijd alles goed geregeld

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Zekerheid van een professionele organisatie

Werken met de nieuwste modellen

Trainingen aan de Pon Academy

Nieuwste werkplaatstechnieken

Beste gereedschappen

Zo goed bevalt onze technici hun werk bij Audi

Gerald (31)
Audi Autotechnicus

Je bent hier echt een pionier. Wij zijn de eersten die te maken krijgen met de nieuwste ontwikkelingen voor de Audi e-tron. Je groeit daarin mee en bent eigenlijk continu aan het leren.

Stefan (34)
Audi Autotechnicus

Ik ben me helemaal op elektrisch gaan richten. Ik heb minder vieze handen en dat vinden ze thuis ook heel fijn. Ik moet nu meer nadenken en creatief zijn met oplossingen bedenken. Het werk is complexer en dat geeft mij de uitdaging die ik nu zoek.

Steef (29)
Audi Autotechnicus

Het is een heel professionele organisatie. Alles is goed geregeld. Daardoor ben ik ook wel zekerder van mijn toekomst. En door alle kennis die ik opdoe, weet ik ook zeker dat ik altijd werk heb. Met drie kinderen geeft mij dat een heel rustig gevoel.

Dennis (33)
Audi Autotechnicus

Ik vind de veelzijdigheid van het vak hier zo mooi. Het is echt alsof je zes beroepen in één hebt. Van stoffeerder tot elektrotechnicus en van aircospecialist tot ICT'er. Het vak wordt steeds interessanter en ook steeds beter betaald en gewaardeerd, dat is zeker een voordeel.

Tycho (34)
Audi Autotechnicus

Bij mijn vorige werkgever werden steeds allerlei toezeggingen gedaan die niet werden nagekomen. Zelfs het salaris kwam niet iedere maand op tijd binnen. Daar was ik wel een beetje klaar mee. Hier bij Audi is alles goed geregeld op een professionele manier. Dat geeft me rust.

Luuk (31)
Audi Autotechnicus

Ik heb me best lang afgevraagd of ik wel monteur wil blijven en of er nog toekomst in zit. Uiteindelijk heb ik hier bij Audi de stap naar elektrisch gemaakt en heb ik de nieuwe technologie helemaal omarmd. Ik heb daar geen seconde spijt van gehad.

Jeffrey (28)
Audi Autotechnicus

Ik werkte bij een universeel bedrijf, maar bleef daar een beetje hangen in de oude techniek. De wereld wordt elektrisch. Ik heb er bewust voor gekozen om niet achterin de rij te gaan staan, maar juist daar aan de slag te gaan waar de toekomst begint. Ik ben heel blij met mijn stap naar Audi.

Wouter (45)
Audi Autotechnicus

Ik heb nog nooit ergens gewerkt waar het zo goed voor elkaar was met de spullen. We beschikken hier altijd over de nieuwste gereedschappen. Daar wordt echt in geïnvesteerd. En ook genoeg. Bij mijn vorige werk stond ik steeds op de spullen die ik nodig had. Dat is hier gelukkig helemaal anders.

Voldoe jij aan deze basiseisen?

Maak in 4 stappen kennis met Audi

Kom er snel en eenvoudig achter welke mooie toekomst Audi jou kan bieden. Zien we je snel bij een officiële dealer bij jou in de buurt?

 1. 1

  Meld je aan

 2. 2

  Match met dealer in de buurt

 3. 3

  Kennismaking

 4. 4

  Vervolg?

Leuk, laten we snel kennismaken

Maak kennis met een Audi-dealer bij jou in de buurt

 • audi-dark logo
 • volkswagen-dark logo
 • seat-dark logo
 • skoda-dark logo
 • cupra-dark logo
 • vwbw-onwhite logo

De auto's en de techniek maken voor mij het verschil. Ik heb Audi altijd al een te gek merk gevonden en ben heel blij dat ik hier nu dagelijks mee mag werken.

Rachelle (42)

Audi Autotechnicus

Vragen? Neem contact met ons op

Chat met Sacha via Whatsapp

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief voor Autotechnici